Reparti i Stomatologjise

Hyrje

Cefalometri

[...]

Lexo me shume >

Panoramex Digital

[...]

Lexo me shume >

Profilaksi Dentare

[...]

Lexo me shume >

Parandontologji

Ne Sherbimin e Periodontologjise trajtohen te gjitha rastet e gingiviteve dhe dhembeve te prekur nga proçeset inflamatore. Ofrohen konsulta te specializuara, terapi periodontale kirurgjikale (kyretim i xhepave te thelle gingivare) me qellim risjelljen e stabilitetit te sistemit dentar dhe evitimin e humbjes se dhembeve.

[...]

Lexo me shume >

Ortondonci

Ne Sherbimin e Ortodoncise : trajtohen te gjitha rastet qe kane te bejne me anomalite e perberjes, zhvillimit dhe pozicionimit te dhembeve. Objektivat e ketij sherbimi jane : parandalimi dhe zgjidhja e disfunksioneve dentare e faciale te pacienteve; parandalimi i malokluzioneve duke aplikuar ne momentin e duhur aparatet ortodontike fikse ose te levizshme; monitorimi i […]

[...]

Lexo me shume >

Ortopedi

Ne Sherbimin e Ortopedise Stomatologjike : trajtohen pacientet qe kane nevoje per protezim fiks nepermjet  urave te metal-porcelanit ose zirkon-porcelanit; trajtohen pacientet qe kane nevoje per protezim te levizshem me proteza totale te levizshme me veti anti alergjike dhe rezistente ndaj thyerjes, aplikohen proteza totale te levizshme te thjeshta; trajtohen pacientet qe kane nevoje per […]

[...]

Lexo me shume >

Terapia

NE KLINIKEN TONE OFROHET SHERBIM STOMATOLOGJIK PROFESIONAL I KOMPLETUAR ME TE GJITHA SPECIALITETET SHERBIMI STOMATOLOGJIK I PERGJIGJET KERKESAVE DHE KUADRIT KLINIK TE ÇDO PACIENTI Ne Sherbimin e Terapise Stomatologjike trajtohen rastet e mbushjeve te gradave te  2-ta, 3-ta, 4-ta.  Nje vemendje te veçante i kushtojme profilaksise se sistemit dentar nepermjet pastrimit te cipave dhe gurzave.

[...]

Lexo me shume >