Miresevini

Dr.Kapllan ManceKapllan Mance Day Hospital ofron performance te bazuar ne kualitet, eficence, profesionalizem, kortezi dhe mbulon specialitet te shumta mjekesore-kirurgjikale. Sherbimet, te studiuara per te ofruar komfrtin maksimal pacienteve dhe mjekeve, jane ne evoluim te vazhdueshem per tiu pergjigjur nevojave gjithmone e me ne rritje qe lidhen me eficencen dhe modernizimn. Klinika jone ofron bashkepunim me profesionistet me te mire si dhe i ofron pacienteve mundesine e zgjedhjes nga ana e tyre te mjekut apo ekipit mjekesore.

Rastet Klinike

Rast Klinik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ac felis arcu. Vestibulum vel magna erat. Donec ac dui ut magna fringilla ornare. Suspendisse vitae ante sit amet felis tempus facilisis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum faucibus urna a tortor porta placerat[...]

Lexo me shume

Sherbimet

Implantologjia Orale

Kirurgjia Oro-Maxillo-Faciale

Laboratori Biokimik

Radiologji