Parandontologji

Ne Sherbimin e Periodontologjise trajtohen te gjitha rastet e gingiviteve dhe dhembeve te prekur nga pro├žeset inflamatore. Ofrohen konsulta te specializuara, terapi periodontale kirurgjikale (kyretim i xhepave te thelle gingivare) me qellim risjelljen e stabilitetit te sistemit dentar dhe evitimin e humbjes se dhembeve.