Terapia

NE KLINIKEN TONE OFROHET SHERBIM STOMATOLOGJIK PROFESIONAL I KOMPLETUAR ME TE GJITHA SPECIALITETET

SHERBIMI STOMATOLOGJIK I PERGJIGJET KERKESAVE DHE KUADRIT KLINIK TE ÇDO PACIENTI

Ne Sherbimin e Terapise Stomatologjike trajtohen rastet e mbushjeve te gradave te  2-ta, 3-ta, 4-ta.  Nje vemendje te veçante i kushtojme profilaksise se sistemit dentar nepermjet pastrimit te cipave dhe gurzave.